Oprema zgrade

-Armiranobetonska konstrukcija
-Niskoenergetska zgrade (Energetski razred A+):
-Demit fasada debljine 12 cm
-Termoizolacija ravnog krova stirodurom debljine 20cm
-GRIJANJE: podno (DIZALICA TOPLINE)
-HLAĐENJE: klima uređaj
-Vrhunska PVC stolarija:
Podizno klizne stijenke, Rolete na struju, Komarice
-Hibridni pametni stanovi (upravljanje telefonom i fizičkim prekidačima)
-Parkirna mjesta opremljena elektropunjačem za vozila na električni pogon

Stil gradnje

Višestambene građevine oblikovane su u duhu suvremenog stilskog izričaja, kao poluugrađeni volumeni sa dinamičkim rasporedom otvora i balkona, te ravnim krovom.
Gradnja građevina je usklađena kombinacijom tradicijskih i modernih materijala kako bi se uklopili u prirodu koja ih okružuje. Stanove odlikuje najviši stupanj opreme i najsuvremenije tehnologije u pogledu instalacija i upravljanja istima, dok energetska učinkovitost zadovoljava najviše standarde (enrgetski razred A+).

Lokacija zgrade

Lokacija zgrada je odlično prometno povezana autobusnim i željezničkim linijama koja se nalaze u krugu cca 300m. Sadržaji poput: vrtića, osnovne škole, tržnice, doma zdravlja, policijske postaje, pošte, ljekarne, trgovine, više trgovačkih centara kao i nekoliko izletišta i dječjih igrališta, nalaze se u neposrednoj blizini lokacije.
Položajem, sadržajima i prometnom povezanošću projekt ima kvalitete naselja centra grada, dok zatvorenim karakterom, razinom privatnosti i vizurama na zelenilo ima kvalitete mirnoga obiteljskog naselja udaljenog od gradske vreve. Moglo bi se reći: "Oaza prirode u uskome centru"

udaljenost Objekata u blizini

-trgovački centar 5 minuta hoda
-pošta 6 minuta hoda
-osnovna škola 7 minuta hoda
-ljekarna 9 minuta hoda
-Dom zdravlja 12 minuta hoda
-Vrtić 15 minuta hoda

Language

Compare